Logo

Open Lessen voor ouders, verzorgers en vrienden!

21 oktober - 25 oktober

Kinderen tot 12 jaar, Jongeren 12-21 jaar, Volwassenen
Muziek, Dans, Zang, Theater

Hoe gaat dat nou op zo’n les. En, wat zou het fijn zijn als ik de muziekdocent eens kan spreken. Ouders, verzorgers en vrienden zijn van harte welkom tijdens de open lesweek. Wil je de docenten beter leren kennen, vragen stellen of het klaslokaal van binnen zien? Deze week openen we de deuren van onze muziekschool speciaal voor ouders en verzorgers van onze leerlingen!

Tijdens de open lessen krijg je de kans om een kijkje te nemen in de lessen. Je kunt zien hoe de lessen zijn opgebouwd, de voortgang van de leerlingen volgen, en ontdekken hoe wij het plezier van muziek, musical, dans en theater bijbrengen. Onze docenten staan klaar om je vragen te beantwoorden. De gastvrouwen zijn er voor een warm welkom, een lekker kopje koffie en thee en om je eventueel rond te leiden door onze inspirerende plek.

Of je nu nieuwsgierig bent naar de instrumentlessen, de musicalklas of de theater- en danslessen, dit is een geweldige gelegenheid om meer betrokken te zijn bij het leerproces van je kind. Zo krijg je niet alleen een indruk van de sfeer, maar ook van de inhoud en aanpak van onze lessen.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij de open lessen deze week!