Logo

Kidsdance

Shannon Kneefel
Kinderen tot 12 jaar
Woensdag
Dans
Jaarcursus
18 september
14:45 tot 15:30
36 lessen voor €24,50 (10 maanden)

Kidsdance is een dansles voor jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar. Ze spelenderwijs de basisbeginselen van dans, zoals het uitvoeren van verschillende danspasjes en improvisatie, het aannemen van een juiste houding, op de maat dansen, het herkennen van muziekfrases en het leren onthouden van pasjes. En er wordt gewerkt aan lichaamsbewustzijn. Verder spelen we iedere les gezellig met z’n allen een dansspelletje.

Kidsdance is goed voor je conditie, draagt bij aan de muzikale vorming, stimuleert de motorische-, sociaal-emotionele en verstandelijke ontwikkeling en last but not least: het is ontzettend leuk om te doen! Tijdens de danslessen worden op een vrolijke manier allerlei dansstijlen en danstechnieken aangeleerd. Naast ritme, coördinatie en muzikaliteit is dansen ook goed voor de ontwikkeling van onder andere de fijne en grove motoriek, sociale vaardigheden.

Kidsdance is een feest voor elk kind. Op speelse wijze wordt er gewerkt aan het ontwikkelen van het lichaam, samenwerken, soepel bewegen en het aanleren van dansjes.

Inschrijven